Vergaderlocatie 1

Kwaliteit en sfeer

Vergaderlocatie

Ontdek de mogelijkheden om een vergaderlocatie te huren bij Daily Trade Fair Venlo, hét inspiratieplatform voor hospitality en interieur. Alles onder één dak met inkoopmogelijkheden, beleving & inspiratie en contact met andere professionals.

Vergaderlocatie 1

Vergaderlocatie bij Daily Trade Fair Venlo

Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Daily Trade Fair Venlo biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvolle vergadering of evenement. Met sfeervolle ruimtes, moderne faciliteiten en culinaire hoogstandjes is onze locatie de perfecte keuze voor jouw volgende vergadering.

Ontdek de mogelijkheden
Vergaderlocatie 4

Onze verschillende ruimtes

Bij Daily Trade Fair Venlo heb je de keuze uit verschillende vergaderruimtes die aansluiten op jouw specifieke wensen. Onze grootste congreszaal, de oude Afmijnzaal, biedt plaats aan 312 personen en is ideaal voor presentaties, symposia en grote evenementen. Voor kleinere groepen hebben we diverse board- en break-out rooms beschikbaar, geschikt voor 2 tot 20 personen. Voor een meer intieme setting kun je terecht in onze Private Dining ruimte, die plaats biedt aan maximaal 14 personen en al vanaf een dagdeel te huren is.

Vergaderlocatie 1

Een karakteristieke vergaderlocatie

Daily Trade Fair Venlo is gevestigd in het voormalige veilinggebouw van FloraHolland. Dit karakteristieke pand combineert historische charme met moderne voorzieningen. Het industriële gebouw is volledig gemoderniseerd en straalt de allure uit van een modern beursgebouw, terwijl de historische details behouden zijn gebleven. Dit maakt het een unieke en inspirerende omgeving voor jouw vergaderingen en evenementen.

Vergaderlocatie 3

Onze voorzieningen in een oogopslag

  • Diverse vergaderruimtes van 2 tot 312 personen

  • Gratis parkeergelegenheid voor 300 auto's

  • Moderne audiovisuele apparatuur

  • Culinaire hoogstandjes bij The Stage

  • Inspirerende showrooms met meer dan 120 partners

  • Centraal gelegen nabij de A73 en A67

Vergaderlocatie 4

Culinaire verwennerij bij The Stage

Een vergadering is niet compleet zonder goed eten en drinken. Bij Daily Trade Fair Venlo kun je genieten van hoogstandjes op ons culinaire podium, The Stage. Hier worden huisgemaakte dranken en gerechten bereid en gepresenteerd op innovatieve manieren, in samenwerking met onze partners. Of je nu kiest voor een informele lunch of een luxe diner, The Stage heeft iets te bieden.

Ontdek The Stage
Vergaderlocatie 5

Neem contact op

Daily Trade Fair Venlo is van maandag tot en met donderdag geopend. Of je nu komt voor een vergadering, een beurs, of om inspiratie op te doen, bij Daily Trade Fair Venlo ben je aan het juiste adres.

Neem contact met ons op via events@dailytradefairvenlo.com voor meer informatie en om jouw vergadering of evenement te plannen. Wij helpen je graag om van jouw bijeenkomst een succes te maken!

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t