Vergaderruimte huren

Vergaderruimte huren

Ontdek de mogelijkheden om een vergaderruimte te huren bij Daily Trade Fair Venlo, hét inspiratieplatform voor hospitality en interieur. Alles onder één dak met inkoopmogelijkheden, beleving & inspiratie en contact met andere professionals.

Vergaderruimte huren 3

Vergaderen bij Daily Trade Fair Venlo

Bij Daily Trade Fair Venlo begrijpen we het belang van een inspirerende omgeving voor succesvolle vergaderingen en evenementen. Ons gunstig gelegen pand in Venlo biedt een sfeervolle vergaderruimte, The Private Dining, die plaats biedt aan maximaal 14 personen. Deze ruimte is al vanaf een dagdeel te huren.

Heb je behoefte aan een grotere zaal voor je zakelijke bijeenkomst? Dan is onze Afmijnzaal de ideale locatie. Deze zaal biedt plaats aan maximaal 312 personen en is de ideale ruimte voor presentaties, symposia en evenementen. Of je nu een intieme bijeenkomst plant voor een klein team of een groot zakelijk evenement, onze ruimten zijn van alle faciliteiten voorzien om je vergadering productief te maken.

Vergaderruimte huren 2

De ideale locatie voor je vergadering

Daily Trade Fair Venlo ligt op steenworpafstand van de A73 en A67. Dit zorgt ervoor dat onze locatie makkelijk bereikbaar is. Daarnaast kun je gebruik maken van onze faciliteiten, zoals het gratis parkeerdek boven op ons pand (met plaats voor 300 auto's), onze entree en hospitality, de meest moderne audiovisuele apparatuur en ons heerlijke culinaire podium, The Stage.

The Stage

Volledig verzorgde vergadering

Wil je tijdens je het huren van onze vergaderruimte gebruik maken van een arrangement? Dan is dat natuurlijk mogelijk! Combineer jouw vergadering bijvoorbeeld met een lunch of diner in restaurant The Stage. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een vergaderruimte bij ons huren? Neem dan contact op met ons via events@dailytradefairvenlo.com.

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t