Zakelijk evenement organiseren 5

Sfeervol en succesvol

Zakelijk evenement organiseren

Ben je op zoek naar de ideale locatie voor het organiseren van een zakelijk evenement, een plek die méér biedt dan alleen ruimte? Ontdek dan de mogelijkheden om jouw zakelijk evenement bij Daily Trade Fair Venlo te organiseren. Hier vind je alles onder één dak: state-of-the-art faciliteiten, flexibele ruimtes en een deskundig team dat ervoor zorgt dat jouw evenement een succes wordt.

Zakelijk evenement organiseren 2

Professionele setting voor het organiseren van je zakelijke evenement

Daily Trade Fair Venlo is dé ideale locatie om je zakelijke evenement te organiseren. Of je nu een presentatie, vergadering of groot event wilt organiseren, wij bieden de perfecte omgeving voor elk zakelijk evenement. Onze karakteristieke locatie, gevestigd in het oude veilinggebouw van FloraHolland, combineert historische charme met moderne faciliteiten, waardoor jouw evenement gegarandeerd een succes wordt.

Zakelijk evenement organiseren 1

Diverse ruimtes voor je zakelijke evenement

Daily Trade Fair Venlo, gevestigd op het terrein van een voormalige bloemenveiling, biedt nu een ultramodern beurs- en evenementencomplex:

  • Ruime faciliteiten: met een indrukwekkende oppervlakte van 56.000 m², kunnen wij zowel kleine als grote groepen accommoderen.

  • Gerenoveerde congreszaal: de voormalige afmijnzaal is omgebouwd tot een ruime en moderne congreszaal met capaciteit voor 312 personen, ideaal voor presentaties en meer.

  • Veelzijdige beursvloeren: onze beursvloeren variëren van 500 m² tot 7.500 m² en zijn voorzien van de nieuwste audiovisuele technologieën voor een optimale beleving.

Bekijk de mogelijkheden
Zakelijk evenement organiseren 5

Zakelijk evenement op maat

Bij Daily Trade Fair Venlo begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen om ervoor te zorgen dat jouw evenement perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Ons team van ervaren eventplanners staat klaar om je te helpen met de organisatie en uitvoering van je evenement. Van de inrichting van de ruimte tot de catering en technische ondersteuning, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.


Zakelijk evenement organiseren 4

Faciliteiten en diensten

Daily Trade Fair Venlo biedt alles wat je nodig hebt voor een succesvol zakelijk evenement. Onze locatie beschikt over moderne audiovisuele apparatuur, gratis parkeergelegenheid voor 300 auto’s en uitstekende cateringmogelijkheden. Ons culinair podium, The Stage, is een unieke plek waar je kunt genieten van huisgemaakte dranken en gerechten, bereid door onze partners. Het podium bevat verschillende zones, van casual dining tot een luxe lounge, en is perfect voor productpresentaties, demo's en andere activiteiten.

Ontdek The Stage
Zakelijk evenement organiseren 2

Waarom kiezen voor Daily Trade Fair Venlo?

  • Unieke locatie: een historische achtergrond gecombineerd met moderne faciliteiten.
  • Goede bereikbaarheid: gelegen nabij de snelwegen A73 en A67.
  • Ruime parkeergelegenheid: een gratis parkeerdek beschikbaar voor alle bezoekers.
Zakelijk evenement organiseren 9

Plan je evenement vandaag nog

Ben je klaar om je zakelijk evenement te organiseren bij Daily Trade Fair Venlo? Neem vandaag nog contact met ons op via events@dailytradefairvenlo.com en ontdek de vele mogelijkheden die onze locatie te bieden heeft. Bij ons ben je verzekerd van een professionele, inspirerende en goed georganiseerde omgeving voor je zakelijke evenement.

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair Venlo!
Je aanmelding is niet gelukt. Probeer het opnieuw.
Je aanmelding is gelukt!|t